Zaterdag 31 augustus om half drie staat de Friestalige rockband Bricquebec voor je klaar om swingend het straatfestival te openen!

Bricquebec is terug! Na een radiostilte van 10 jaar staat is de band sinds 2018 weer op de Friese podia. De organisatie van het Easterbarren is 'ferhipte bliid' dat Bricquebec het festival wil openen. Direct na de openingsact op het dorpsplein kun je op 12 podia, verpreid door het dorp, optredens verwachten van onder meer:

Adonis, Gurbe Douwstra, Folkert Wesseling met zijn bijzondere FRAMbus, Inez Timmer, Mosken, Wiebe Kaspers, Lechery, Fryaz, Bennie Huisman (optreden op het Eastermarder skûtsje), Gerbrich van Dekken, Adri de Boer, The Young Bunch, Compromise, Jeugdcircus Saranti, Inki Pinki Poppentheater, HympHamp Theater, Rebbers Schmink, Sequens, Berend Riemersma, Altegear, Volk! de band, Syta & Marije, Ate de Boer, Seispack, enz, enz.

Nieuw dit jaar is een expositieplein met beeldende kunst! En verder o.a. een demonstratie van miniskûtsjes, meevaren met het Eastermarder skûtsje.

Inspiratie opdoen? Kijk de video's van vorige edities.

IMG_4291-01.jpg

Donateur worden?

Draag bij aan het culturele hart van Eastermar. Stifting Easterbarren is op zoek naar donateurs!

Hoofdsponsor

Volg ons via

Top